Een woning voor nu én in de toekomst

Die vind je in Weertervaart. Een moderne woonwijk aan het water, vlakbij de stad. De ideale thuishaven voor wie geniet van zowel het stadse leven als de natuur. Voor wie geniet van thuiswerken, maar net zo gemakkelijk op de A2 richting Eindhoven of in de intercity naar Maastricht wil zitten. Voor wie groter wil gaan wonen of juist kleiner, maar hoe dan ook comfortabel.

In Weertervaart vind je precies wat je zoekt. 5 vrijstaande woningen, 7 kadewoningen, 5 pleinwoningen en 17 ruime appartementen vormen één geheel. Van de stijlvolle architectuur tot het hoge afwerkingsniveau, de grote ruimtes binnen en het vele groen buiten: alles klopt.

Nu én later, want jij beslist hoe je jouw plek in Weertervaart inricht. Kies ervoor om de leefruimte van je pleinwoning anders in te delen, zodat je geniet van het comfort van een extra slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping. Of laat een lift installeren in je kadewoning, zodat je ook wanneer traplopen moeilijk wordt kunt blijven profiteren van het genot van wonen aan het kabbelende water én dichtbij de bruisende stad.

Vrijstaande woningen

Vrijstaand wonen aan het water, met ruimte in overvloed! Treed binnen in één van de 5 vrijstaande woningen in Weertervaart. Via de hal bereik je de woonkamer, die dankzij openslaande tuindeuren toegang geeft tot de riante achtertuin met buitenberging. De open keuken bevat net als de woonkamer diverse raampartijen, die zorgen voor een natuurlijk verlichte leefruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich naast een nette badkamer drie slaapkamers en de tweede verdieping biedt mogelijkheden voor uitbreiding. Meer slaapkamers, een thuiswerkplek of een hobbyruimte? Jij bepaalt!

Pleinwoningen

Wonen op een autoluw plein, met het water om de hoek en de stad op loopafstand. Een riante woonkamer met open keuken of zelfs een levensloopbestendige begane grond met extra slaapkamer en badkamer: aan jou de keuze. Openslaande tuindeuren bieden je toegang tot de achtertuin met buitenberging en op de eerste verdieping vind je naast de badkamer ook een slaapkamer én de mogelijkheid om een tweede slaapkamer of misschien wel kantoor te creëren. Weet jij het al?

Kadewoningen

Aan de verkeersluwe kade, met uitzicht op het water, vind je deze riante kadewoningen. Voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, openslaande tuindeuren en een berging in de tuin. Drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de tweede verdieping de mogelijkheid om een vierde en vijfde slaapkamer, een thuiswerkplek en/of een hobbyruimte te creëren. Minder goed ter been, nu of in de nabije toekomst? Laat de woning voorzien van een lift en je kunt nog jarenlang genieten in Weertervaart!

Waterwonen
in hartje weert

Via de A2 en het intercitystation ben je supersnel in Eindhoven, al is hier thuiswerken natuurlijk ook heel fijn. Je krijgt energie van deze plek, terwijl je woning zelf nagenoeg energieneutraal is. Zo voelt werkelijk alles in balans. Van de stijlvolle architectuur tot het hoge afwerkingsniveau. De grote ruimtes binnen en het vele groen buiten; met de auto’s veelal uit het zicht. Aan het water in Weertervaart valt alles op z’n plek.

Enthousiast? schrijf je in!

Wacht niet langer en neem contact op met onze partners voor meer informatie over wonen in de Weertervaart.

Enthousiast? Schrijf je in:

Jouw thuishaven in Weert