Waterwonen
in hartje weert

Weertervaart is gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, op loopafstand van het centrum van Weert. Via de Stadsbrug loop je direct de singel op, waar de eerste gezellige terrasjes al naar je lonken. Duik de binnenstad in om te winkelen bij zowel landelijke ketens als lokale ondernemers of haal je verse boodschappen op de drukbezochte weekmarkt. Een lekker ijsje, een kopje koffie of een stuk echte Weertervlaai: in het centrum van Weert is het genieten geblazen!

Ook wanneer je in de wijde omtrek van Weert moet zijn, is Weert een uitstekende uitvalsbasis om je te settelen. Via de A2 en het intercitystation ben je supersnel in Eindhoven, Roermond of zelfs de Randstad. En dat terwijl de grenzen van zowel België als Duitsland op een steenworp afstand liggen!

Waar je echter ook heengaat, in Weert kom je thuis. Je krijgt energie van deze plek, waar het water stroomt en de stad bruist. Van sportscholen tot restaurants in allerlei smaken, een heerlijk subtropisch zwembad en diverse natuurgebieden – je bent in Weert overal van voorzien. Kinderen volgen zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs en zelfs vervolgopleidingen en voor medische zorg kun je terecht in het Sint Jans Gasthuis in het centrum. Allemaal op loop- of fietsafstand van jouw thuishaven in Weertervaart!

Vrijheid, rust en ruimte.
Dichtbij de stad.

Aan 't water in Weertervaart valt alles op z’n plek

Daar waar je aan de vaart en onder de groene bomen volledig tot rust komt. Wandel na een fijne werkdag in je ruime thuiskantoor langs het kabbelende water en haal in de stad een ijsje voor op de terugweg. Fiets nog even naar de sportvereniging in de buurt, pik een terrasje om de hoek of eindig je dag met een gezellige buurtbarbecue in Weertervaart!

Jouw thuishaven, om trots op te zijn. Met de schittering van het water aan je voeten, rustgevende natuurgeluiden in je oren en een bourgondisch gezellige stad aan de horizon. In Weertervaart profiteer je van het beste van twee werelden: een moderne en gezellige woonwijk in het groen, vlakbij het stadscentrum. Auto’s uit het zicht en toch dicht in de buurt. Niets dan stijlvolle architectuur en weelderige natuur om je heen, maar toch alle voorzieningen die je nodig hebt op loop- of fietsafstand. Dat is wonen op zijn best in Weert!

De schitteting van ’t water
aan je voeten…

Enthousiast? schrijf je in!

Wacht niet langer en neem contact op met onze partners voor meer informatie over wonen in de Weertervaart.

Enthousiast? Schrijf je in:

Jouw thuishaven in Weert