Jouw thuishaven in Weert

Inschrijven voor:

Waterwonen in hartje weert

01 juni Start inschrijving
15 juni Start verkoop woningen
Medio juli Start verkoop appartementen

Soms beleef je zo’n moment dat alles lijkt te kloppen. Ken je dat? Een geluksgevoel overvalt je, ook al duurt het soms maar even. Er is een manier om dát gevoel elke dag te beleven. Hier, in Weertervaart. Een nieuwe woonwijk waar echt alles op z’n plek valt.

Je woont aan het water én in de stad. De beleving van de boulevard en de binnenstad zijn dichtbij, maar je geniet ook van een autoluwe straat zonder doorgaand verkeer. De schaal is perfect. Met 17 woningen en 17 appartementen is Weertervaart groot genoeg voor een ruimtelijke opzet en compact genoeg om je buren te leren kennen.

Het leven stroomt, het leven kabbelt. In Weertervaart bepaal je helemaal zelf of je zin hebt in rust of activiteit. Een moment voor jezelf of een beetje gezelligheid. In Weertervaart heb je het allemaal zelf in de hand. Want alles is voorhanden.

Dat is wonen op zijn best in Weert.

Jouw thuishaven in Weert

Wonen in de
Weertervaart?

Inschrijven voor:

5 Vrijstaande woningen
7 Kadewoningen
5 Pleinwoningen
17 Ruime appartementen

Een woning voor nu én de toekomst. Kies ervoor om de leefruimte van je pleinwoning anders in te delen, zodat je geniet van het comfort van een extra slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping. Of laat een lift installeren in je kadewoning, zodat je ook wanneer traplopen moeilijk wordt kunt blijven profiteren van het genot van wonen aan het kabbelende water én dichtbij de bruisende stad.
 • Een oase van rust, vlakbij het stadscentrum;
 • Elke dag genieten aan de boulevard;
 • Levensloopbestendig wonen;
 • Nagenoeg energieneutraal;
 • Alle voorzieningen in de buurt.

Vrijstaande woningen

Vrijstaand wonen aan het water, met ruimte in overvloed! Treed binnen in één van de 5 vrijstaande woningen in Weertervaart. Via de hal bereik je de woonkamer, die dankzij openslaande tuindeuren toegang geeft tot de riante achtertuin met buitenberging. De open keuken bevat net als de woonkamer diverse raampartijen, die zorgen voor een natuurlijk verlichte leefruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich naast een nette badkamer drie slaapkamers en de tweede verdieping biedt mogelijkheden voor uitbreiding. Meer slaapkamers, een thuiswerkplek of een hobbyruimte? Jij bepaalt!

 • Kavelgroottes van 290 tot 400 m²;
 • Circa 550 m³;
 • V.o.n. prijzen van € 605.000 tot € 630.000.

Pleinwoningen

Wonen op een autoluw plein, met het water om de hoek en de stad op loopafstand. Een riante woonkamer met open keuken of zelfs een levensloopbestendige begane grond met extra slaapkamer en badkamer: aan jou de keuze. Openslaande tuindeuren bieden je toegang tot de achtertuin met buitenberging en op de eerste verdieping vind je naast de badkamer ook een slaapkamer én de mogelijkheid om een tweede slaapkamer of misschien wel kantoor te creëren. Weet jij het al?

 • Kavelgroottes van 160 tot 185 m²;
 • Circa 400 m³;
 • Grote leefruimte begane grond: v.o.n. prijzen van € 415.000 tot € 440.000;
 • Levensloopbestendig begane grond: v.o.n. prijzen van € 427.000 tot € 452.000.

Kadewoningen

Aan de verkeersluwe kade, met uitzicht op het water, vind je deze riante kadewoningen. Voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, openslaande tuindeuren en een berging in de tuin. Drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de tweede verdieping de mogelijkheid om een vierde en vijfde slaapkamer, een thuiswerkplek en/of een hobbyruimte te creëren. Minder goed ter been, nu of in de nabije toekomst? Laat de woning voorzien van een lift en je kunt nog jarenlang genieten in Weertervaart!

 • Kavelgroottes van 100 tot 180 m²;
 • Circa 510 m³;
 • V.o.n. prijzen van € 398.000 tot € 425.000.

Ruime appartementen

De luxe van een appartement vlakbij de stad, met zeeën van ruimte en volop natuur om je heen. Een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en twee of drie riante slaapkamers, grenzend aan een prachtige loggia met uitzicht op het water of de groene omgeving. In de half verdiepte kelder berg je spullen op en laat je je auto veilig achter op je eigen parkeerplek. De twee penthouses op de bovenste verdieping zijn zelfs nog rianter, beschikken over twee parkeerplaatsen én zijn voorzien van een prachtig dakterras. Dat is wonen op zijn best in Weert!

 • Variërende groottes van 95 tot 140 m², met 2 ruime penthouses en een kleiner appartement;
 • Fraaie architectuur;
 • Parkeren in halfverdiepte kelder, penthouses hebben 2 parkeerplaatsen per stuk.

Jouw thuishaven in Weert

Inschrijven voor:

Waterwonen in hartje weert

Via de A2 en het intercitystation ben je supersnel in Eindhoven, al is hier thuiswerken natuurlijk ook heel fijn. Je krijgt energie van deze plek, terwijl je woning zelf nagenoeg energieneutraal is. Zo voelt werkelijk alles in balans. Van de stijlvolle architectuur tot het hoge afwerkingsniveau. De grote ruimtes binnen en het vele groen buiten; met de auto’s veelal uit het zicht. Aan het water in Weertervaart valt alles op z’n plek.

Enthousiast? ga nu al aan de slag!

Een goed begin is het halve werk. Laat u vóór de start van de verkoop al informeren door onze partners.

Jouw thuishaven in Weert

Inschrijven voor:

Projectontwikkeling:

JONGEN Bouwpartners
www.jongen.com

Verkoop en informatie woningen:

Saelmans Makelaardij
www.saelmans.nl

Verkoop en informatie appartementen:

Dwars Makelaars
www.dwarsmakelaars.nl

Gemeente Weert informatie:

Gemeente Weert
www.weert.nl